Zasebnost in uporaba piškotkov

Ta stran opisuje, kako ŠtevilkaTedna.si uporablja piškotke in kako se obdelujejo osebni podatki.

Piškotek je digitalni žeton shranjeni v vašem brskalniku, ki omogoča, da ŠtevilkaTedna.si-u in ponudnikom storitev tretjih strank, ki se uporabljajo na spletni strani (glej spodaj), prepoznati vaš računalnik na različnih spletnih straneh in obiskih.

Piškotki se uporabljajo na skoraj vseh spletnih straneh. Vse spletne strani v EU, ki uporabljajo piškotke, so zakonsko obvezane obveščati o uporabi piškotkov v dokumentu, kot je ta.

V vsakem trenutku lahko izbrišete piškotke, shranjene na vašem računalniku. Več o tem, kako izbrisati piškotke.

ŠtevilkaTedna.si uporablja piškotke, da si spomni vaše nastavitve. Poleg tega, spletna stran uporablja številne storitve tretjih strank, ki tudi uporabljajo piškotke:

Google AdSense
Storitev, je ponujena s strani Googla in se uporablja za prikazovanje oglasov na izbranih straneh. Piškotki se uporabljajo za upravljanje prikazovanja oglasov. Prav tako, se shranjujejo podatki o uporabnikovih interesih in demografskih podatkih, na podlagi njihovega vedenja ob brskanju na tej spletni strani, na drugih spletnih straneh, ki uporabljajo Google AdSense in na Googlovih spletnih straneh. Podatki se uporabljajo za prikazovanje oglasov, ki so pomembni za posameznega uporabnika. Preberite več o tem, kako Google obravnava zbrane podatke. Zbrane informacije niso dane na razpolago ŠtevilkaTedna.si-u. Če na tej strani, ne želite prejemati oglasov, ki temeljijo na interesih in demografskih podatkih, lahko zavrnete na tej strani.

Osebni podatki se zbirajo ali obdelujejo na ŠtevilkaTedna.si. Osebni podatki posredovani tretjim strankam, navedenim zgoraj, niso dani na voljo ŠtevilkaTedna.si-u.

ŠtevilkaTedna.si je založila:

Christian Schmidt
Østerbrogade 35, 1. tv
2100 København Ø
Danska
+45 28 21 16 18

Smernice na tej strani bodo posodobljene, če pride do sprememb v zvezi z uporabo piškotkov ali ravnanjem z osebnimi podatki. Smernice so bile nazadnje spremenjene 22. december 2013.

Domov